Spaghete cu branza (la cuptor)

de Alina26 in Spaghete, 7 Iul 2014 | 19385 vizualizari

 

Am primit o cantitate mai mare de cas,si demult vroiam sa fac spaghete cu branza cum facea mama cand eram mica."Un dulce" a copilariei....

 

INGREDIENTE

  • -500 g spaghete
  • -500 g cas proaspat
  • -3 oua
  • -100 g zahar
  • -1 esenta de vanilie
  • -200 g smantana
  • -ulei pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu branza (la cuptor):

1.Am fiert spaghetele dupa instructiunile de pe anbalaj.Apoi le-am clatit cu apa rece si le-am lasat la scurs.

2.Am dat pe razatoarea mare casul.

3.Am pus intr-un bol casul cu zaharul,smantana,oua,esenta de vanilie si smantana si am mestecat bine.

4.Am incins cuptorul la 200°.Am uns tava de aragaz cu putin ulei.

5,Am pus spaghetele si am mestecat.Am pus compozitia in tava presand usor cu o spatula si am dat la cuptor pentru 20-25 de minute.

Calde sau reci...o bunatate....!!! Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Puteti pune zahar mai mult daca va place mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza